Смятате ли, че истинското значение на думата пич - бележки за живота

Ние често се използва думата - истинското значение на които ние не можем да знаем. Всички запознати с думата "пич", както и че дори определението на думата от Wikipedia:


Пич - жаргон (argoticheskih оцветени) синоним на думата "човек". Възможно е като лечение и като име, вместо името. Приложим за всяко лице от мъжки пол.

Пич, говориш

В търсене на Yandex снимки - това е образът на първия.

Но наскоро разбрах, че думата "пич" означава кастрирано овен. Знаете ли, че?

Версия произход на думата DUDE

Един от най-важните и еднакво достоен за внимание е про версия, че е възможно думата човекът произлиза от английската дума "дъвчете" в околната среда "хипитата", което от своя страна се превежда като дъвче. В този случай означава, че дъвката. Особено в средата на 60 тази дейност сред младите хора е много популярен.Може би думата произлиза от думата пич чувашки, т.е. жителите на чувашки република. Но след това отново, какво означава думата чувашки тюркски език?
Много интересен факт е, че версиите за произхода на думата пич може да анализира много, но не е ясно тогава става, защо населени места (например, пичове селото), наречени така по този начин, което на свой ред формира през 17-ти век, както и за произхода на думата "пич" се отнася най-малко до 20-ти век.
Няколко интересни факти за думата човек

1. Между другото оригиналната концепция на човека е присъщо на кастрирани глигана.
2. прозападен младежите е дешифриране на думата човек, както следва: "човек, който уважава високо американската култура"

В момента, концепцията за човек е приложима за всяко лице от мъжки пол. И преди да се обадите един мъж пич, което трябва да знаете думата може да се използва във всяка стойност. И още повече, че ако думата се използва за женски пол (chuvikhi).
chuvikhi Думата, той не се argoticheskih цветни момичета не!

В общи линии - ще следваме думите - приятели!

Facebook
VKontaktik
Съучениците
И ми липсваш Instagram :)

Подобно на този пост? Кликнете върху бутон :)