Признаци и суеверие котка дойдоха в къщата (непознат, черно, червено, бременна)

Защо котки идват в живота на човека и ролята, която тя играе? На първо място, трябва да се разбере, че самите котки избират, в чиято къща живеят. И често го правят с дълбоки и важни последици. Има случаи, когато котката се появи в къщата, където е било развод между съпрузи. И тъй като те са били принудени да работят заедно, за да се грижи за него, семейството отношения се подобряват. Тъй като котки спасени семейство.Често, когато една жена започва котка, личния си живот започва да става да се харесва. Представителките на нежния пол е все по-женствена, тя придобива необходимата увереност.

Но не забравяйте, че котката или котката може да унищожи отношения и - ако те са в съответствие с животното, отрицателен, ненужни.

Влиянието на котешки изключително проста - той или тя започва редовно с всички възможни средства, за да тероризира "персона нон грата".

Но понякога животното не се появи в къщата, а напротив - от нея. Можем да кажем, че това е един обикновен модерна практика, и няма нищо необичайно в това. куче загубено и особено котки. Въпреки това, като цяло, не можем да кажем за миналото, те просто се загуби: това е добре известно, че котките обичат да ходят сами по себе си, без да бъдат вързани към къщата трудно "каишка". И могат да изчезнат за една, две или дори няколко дни.

Защо котките напускат дома? Причините за подобно поведение на котката могат да бъдат много различни, но най-често това се случва през пролетта, когато животното е изпратено за търсене на половинка.

Или може би котката просто отидох на лов, преследвана плячка, но в крайна сметка не можа да намери пътя към дома и изчезна.Въпреки това, има и друга причина, поради която котката или котката може да напусне апартамент на капитана, ако има, той или тя е била подложена на много стрес. Скандал е домакин на силен празник с фойерверки, или нещо подобно може да накара животното да отиде в търсене на по-добър живот.

Признаци на защо котката излезе от къщата

Ако котката все още се управлява от техните господари не на някоя от причините, посочени по-горе, възможно е, че изчезването му подсказва опит да се отклони на животното от дома някои сериозни неприятности. Докажете, че случаят е такъв, че е трудно. Но знаците - самите много загадъчни неща.

Друг аспект на проблема е, че може да искате да мисля за: как това бедствие е толкова лоша енергия имаше в дома си, дори ако котката трябваше да го оставя?

Има и друга интерпретация на знаците на котки защо напускат дома си.

Може би животното просто е имал време да остарее тихо, и решава да напусне, за да умре от "роднини". Разбира се, този знак се отнася само в случай, ако къщата не е останало много млад коте.

Друга причина да се махна за котка или котка - чувство за безполезност в къщата. Например, когато двама души живеят в апартамента, единият от които е животно обича, а другият не. Може би котката не е дадено достатъчно време, не е достатъчно, за да си играе с него и като цяло зле обгрижвани.

Което означава, че ако в къщата пристигна котка?

градски жители често нееднозначно реагира, ако се окаже, праг неканен гост - котка. Мнозина вярват, че ако малко животно прикован в дома си, а след това заедно с къщата за гости предлага много проблеми. И това е напразно, защото древните вярвали на външния вид на котка повече от добра поличба. В знак казва: котка дойде в къщата - голяма радост.

Ако смятате, че популярното суеверие, когато къщата се предлага в черно или трицветна котка, веднага след това го последва до вратата, "чук" просперитет, късмет или неочаквани приходи, което също е добро.

Ако къщата се появява червена котка, а след това тази къща е много добре защитен.

Мощният енергията на положителните и презарежда битовата обстановка на животните и жителите самите плоски. И ако котката е не само червени, но и зелени очи, а след това най-скоро собствениците на къщата не трябва да очакват много късмет.