Подкрепа! Perehazhivayu (бременност, бременност

Дева. Работата е в прокуратурата е 02.12. и аз все още не са родили! maralno уморен и физически! постоянно се проверява от лекар, направете ултразвук, всичко е наред! но моята E! Защо не започнете при раждането. че сега е възможно да се докаже, 10-секундното! когато Zab знам със сигурност! тя е в средата на tsykla! толкова сериозни отклонения едва ли могат да бъдат напред! Единствената уговорка - tsykl имам малко по-дълго от стандартните - 33 дни! С оглед на това броят DRP 5 номера! лекарят каза да изчака до петък, а след това в болницата! Аз не искам да патология, много се страхува от всички видове стимулация! и изведнъж бях един от онези жени, които не могат да започнат доставка на - на липсата на хармония! Още повече, че до точка Б с проблемите, с които са били! Има ли такава? как се стимулира? Има ли значение, бебето!


в Mon Погледнах към стола - на шията е дълъг, дъб, едва едва 1 пръст. почти реве! как да бъде.

Как да се избегне бременност perehazhivat
Bluebird *

Не се притеснявайте, моля те! Защитете сила и добро настроение, за да роди) Все още е малък отклонение от този период. В рамките на една седмица това е определено добре! Аз съм първият и по-младите родила, а седмица по-късно! Разбира се, това е очакването за доставка започва вид депресиращо. Всеки ден и нощ мисля - започна? и това, което е там, за да вземете? )))Как да се избегне бременност perehazhivat
kukych *

Как да се избегне бременност perehazhivat
Svetlaya_mama +

И двете деца са родили в края на 42 седмици, а също така са имали всичко, без никакви проблеми и патологии.
Ако всичко върви добре, нормално бебе се чувства го предаде на болницата и да преминете към стимулиране IMHO не си струва.
PRD не означава нищо, така че просто да се отпуснете. Съгласен съм, че този термин е просто всичко ужасно скучно и искат да се изкачат на стената, но където и да е, че няма да се наоколо

qwertanutiy *

Как да се избегне бременност perehazhivat
Iriska1979 *

Вие сте важни не луд. Имам точно 40 седмица (добре, колко е всъщност, никой не знае))) остана в болницата. но какво толкова се страхуват от това заболяване ли сте? Бях в трети болница лежеше, без заплащане. Забавлявах се. Бих могъл по принцип и си седят вкъщи, носен като кон somochuvstvie беше отлично. но аз се съгласих да отида. Страшен, също бе perehazhivat. В болницата докторът непрекъснато следи състоянието, нали ултразвук, CTG. Въпреки, че аз бях спокоен за детето. Мъжете също са не прекурсори, нищо бе, врата плътно затворени. В седмица 41 на пръчките се добавя водорасли (водорасли) в гърлото. Те са малки. Безвредни процедура, както е обяснено на мен. Тези водорасли се подуват на следващия ден и много добре да се подготвят на шийката на матката за раждане. След това веднага отиде в труда, тръбата се премества и всичко е както трябва да бъде.

Как да се избегне бременност perehazhivat
Жираф V.I.P.

Ние сме в социалните мрежи