Начини за подобряване на скелета рамо как да се увеличи на раменете

Не само момичета мечтаят за красива фигура, която можете да изненадате всички около мъжете, особено, когато тя се доближава в движение, и това ще бъде възможно да парад по плажа по бански. Много мъже не са далеч зад себе си, които искат да привлекат вниманието на противоположния пол широки рамене и гърба.Как да се разшири раменете

Истината за това обикновено е необходимо да работим усилено, прави, защото, както можете да се разшири още опорни рамене?

Понякога младите хора работят, но малко или много да се постигне осезаем резултат и не работят. Може би това е, че е бил избран грешен набор от упражнения, или може би, че "куца" техника на тяхното изпълнение.

Общи препоръки

Има два начина за това как да се разшири раменете, ако по своя характер те са тесни:

Как да се разшири раменете

  • Увеличаване на гръбнака раменете и гърдите. Тази опция е идеална момчета, които са под 20-годишна възраст. Това се дължи на характеристиките на растежа на костите. При достигане на тази възраст те растат по-бавно, така че да изпълнява тази задача, ще бъде по-трудно;
  • Увеличаване делтоидния мускул. Този метод е подходящ, и едно младо момче и мъж на всяка възраст.
  • Красиво тяло може да бъде получена чрез разширяване на гърба и раменете, всичко зависи от това как го правиш, както добре. Ето някои съвети:
  • За да изпълните, ще трябва бара, хоризонтална лента, гири;
  • За да се постигне отлични резултати и повишаване на раменете, е необходимо да се работи на всички мускулни групи;
  • Обръща подходящо внимание на гърба. Това е не само полезно за здравето, но и красива;
  • Ако решите да се обучават и обратно, ще трябва да плати още много изследвания, до един цял ден. В същото време останалата част от мускулите на деня, за да работят, не е необходимо. Това е особено вярно краката, в противен случай можете да се сериозно ранени;
  • В спорта е важно редовно. Ако сте решили да се разшири на раменна кост и гърба, а след това ви е нужно търпение, не липсват тренировки.


Наваксване на гърба си, първо трябва да се направи най-трудните упражнения. След това можете да преминете към по-проста. С този подход ще бъде в състояние да се разширява по-бързо от гърба.

упражнения

Стрелба от стойка прът, като го държите в ръцете си, се огъват коленете си и се наведе леко напред. Дръжте под око на гърба си, тя трябва да се поправи като низ. Доколкото е възможно, дръпнете бар, до който да се печата. В това упражнение, тялото е в напрежение. Желателно е да се направят няколко серии от по 30 пъти всеки.

Как да се разшири раменете

Мога ли да използвам това упражнение за разширяване на раменете? Възможна. Защото, ако той е удовлетворен, работили мускулите на ръцете, гърба, като по този начин се увеличава и раменете.

Облегнете на пейката и коленете с една ръка, докато от друга страна да вземе гира. Тя трябва да спра да се печата. Препоръчително е да направите няколко подходи упражняват 20 пъти всяка.

Голяма упражнение, което ще спомогне за увеличаване на гърба - дърпа нагоре в лентата с широк захват. Хванете бара, ръцете широко разтворени, издърпайте нагоре, опитвайки се да достигне гърдите й, спирайки на върха поне за част от секундата.

Това е упражнение в лентата не само ще увеличи мускулите на гърба, но и да разшири раменете, тъй като тя е по-широк, отколкото вие ще повдигне ръцете си, когато тя работи, толкова повече тя ще се отрази тази част на тялото.

Как да се разшири раменете

Друго упражнение на хоризонталната лента. Тя е подобна на предишната, но вие трябва да дръпнете на тялото, като че ли лов на патици глава под гредата. За да се избегне нараняване, наклонете го надолу малко преди повдигна тялото.

Вземете дъмбел, навеждам се към торса с краката да образува ъгъл от 90 градуса. Сега развод в ръка гира. Упражнение активира мускулите на гърдите и ръцете.

Всеки знае какво плувци широки рамене. Ако няма възможност или време, за да отидете на басейн, можете да използвате машината, която се нарича "перка".

Ако е необходимо, разширяване на гърба и раменете трябва да се работи с ръцете си - Дръжте прът, извити щанги, гостилница на бара.