Начини за персонализиране на IPTV Rostelecom - подробна инструкция

В IPTV-връзката - новост, която има огромен потенциал и позволява на абонатите да имат достъп Ростелеком обикновени и HD телевизионни канали чрез широколентова интернет. Тази връзка ви позволява да гледате телевизионни канали, както на телевизора и компютъра, както и други устройства с достъп до интернет. В тази статия ще обсъдим на конкурентните предимства на IPTV декодери, както и начини за IPTV връзки и настройките на Rostelecom на различни устройства.Основното предимство на тази връзка - достъп до телевизионни канали с високо качество на картината не само с конзоли, но и чрез всяко друго устройство, свързан с интернет.

Методи на свързване Rostelecom IPTV

Има само три начина:

  1. След IPTV приставка.
  2. С помощта на специален IPTV-играч - на вашия компютър.
  3. Точно в браузъра, чрез услугата на Rostelecom.

Сега нека разгледаме всеки един от тези методи в детайли.

Телевизионните приемници

Rostelecom IPTV декодер има редица конкурентни предимства, които го правят удобен за използване.

Как да конфигурирате IP телевизията модем

Като допълнителен бонус - на компактните си размери и удобно разположение на конектори, както и красива ергономичен конзола.

Все пак, за да се насладите напълно на всички предимства на такъв набор-горната кутия, трябва правилно да конфигурирате своя интернет рутер.

Конфигуриране на рутера

За да конфигурирате правилно вашия рутер, следвайте инструкциите по-долу. Ще бъде описан обща схема конфигурация, както се случва по същия начин в повечето рутери.

Изборът порт (5), не забравяйте да си спомня номера му, защото конзолата ще работи само, ако го свържете към определен порт.Сега можете да продължите да изберете набор-горната кутия.

Настройка на сетотопобокс

Това не е голяма работа, тъй като конзолата вече е купил всички необходими настройки. Човек може да го свържете само с рутер и телевизионна мрежа.

За телевизор е свързан чрез HDMI или "лале".

Сега можем да го включите само с дистанционното управление, изчакайте с мишката, а след това въведете вашето потребителско име и парола, посочена в договора.

Сега конзолата е готов за работа.

Разширено достъп настройки е лесен за инсталиране, като въведете менюто префикс.

Настройте с IPTV-Player

IPTV-Player ви позволява да гледате онлайн телевизия на вашия компютър, дори и без телевизия и цифрови приемници на. Също така, неговото инсталиране може да ви помогне, ако къщата е само една телевизия, а той е бил зает.

IPTV-Player е лицензиран софтуер, който може да бъде изтеглен безплатно тук.

Следващата стъпка - създаване. За да направите това, ще изчака изтеглянето завърши, отворете изтегления файл. Съветникът за инсталиране ще ви подкани да изберете устройството и папката на програмата. Също така, ще бъдете подканени да инсталирате компонентите и Yandex Яндекс - браузър, който не е необходимо за работа на играча, така че ако не е нужно, а след това просто да премахнете отметката тези предмети.

Как да конфигурирате IP телевизията модем

Ще чакаме до края на инсталацията и да започне на играча. Сега можете да въведете само местоположението си и да предоставя на доставчиците, и можете да гледате онлайн телевизия на компютъра си.

IPTV- играч ще работи само ако сте текущата услуга "Interactive TV" от Rostelecom.

Служба, от Rostelecom zabava.ru

За да използвате тази услуга, трябва първо да си създадете профил в него. За да направите това, изпълнете следните стъпки:

Сега, ако сте абонат на друг доставчик или клиент на Rostelecom, но не разполагат с услугата "Интерактивна телевизия", ще ви бъдат предложени условия на плащане за ползване на услугата, където можете да изберете това, което ви подхожда.

Ако вече сте свързали IPTV декодер или подписан договор за интерактивна телевизия с Rostelecom, тогава вие трябва само да въведете в подходяща форма на интернет страницата си име и парола, които са посочени в договора. След това, всички възможности за услуги ще бъдат достъпни за вас напълно безплатно от всяко устройство, което има достъп до Интернет.

Как да конфигурирате IP телевизията модем

В зависимост от вашите нужди, можете да изберете начина, по който да се свърже IPTV-, който е точно за вас.