Масаж вакуумни банки в страната

Вакуум масаж банки в страната

Козметична ефект на процедурата

Технология са приели и успешно се използва от козметици pneumomassage за изглаждане на портокалова кора, анти-мастни отлагания. Банките с нещастници отстраняват излишната влага от тъканта, подкожни неравности, ниво терен, тургора връща. • Това спомага за отделяне на продуктите от разграждането метаболити.
 • Активира neocollagenesis.
 • Тя подмладява организма.
 • Възстановява биологичните ритми.

По време на сесията на 2 степени на местно ниво се увеличили температура, повишена локална притока на кръв. В комбинация с диета за една седмица може да postroynet 5 кг, но поради механичното действие върху кожата, за да дръпнем мускул.

терапия Вакуум масаж

Вакуум масаж банки в страната
Въпреки че процедурата често се извършва за козметични цели, в действителност, той се счита за медицинска и е показана на различни заболявания. След време се увеличава обема на белите дробове, на броя на функциониращите капиляри. При хипертензивни вакуумни банки разшири в лумена на кръвоносни съдове, дразни нервните рецептори.

В резултат на активното лимфо-gemodrenazha повишена венозен отток се регулира от метаболизма на вода-електролит. Под въздействието на топлина и механична месене описано пори тъкан снабдени с кръв интензивно. Подобряване на метаболитните процеси в подкожната матрица, костите, ставите капсулите. Тъкани вече абсорбират кислород и хранителни вещества от терапевтичните състави че ускорява възстановяването на тъканите след механично увреждане.

 • остеохондроза;
 • хронични заболявания на бронхите;
 • болести на пикочната система;
 • невралгия;
 • миозит и миалгия;
 • проблемите на периферната нервна система;
 • бронхиална астма;
 • пареза и парализа.

Противопоказания

Противно на становището на болката й, процесът върви доста комфортно. Въпреки това, за да се избегне появата на кръгли синини, заради стагнацията в малките капиляри, е малко вероятно да успее. След няколко сесии, проблемът се коригира за сметка на притока на кръв.

В pneumomassage няма противопоказания. Процедурата е забранено:

 • с злокачествено заболяване;
 • хеморагичен диатеза;
 • заболяване на съединителната тъкан;
 • артериална хипертония;
 • холелитиаза;
 • разширени вени;
 • тромбофлебит;
 • и наличието на пигментни родилни петна, кожни дефекти;
 • остеомиелит;
 • гноен артрит.

Откъде да започнем?

Преди да започнете работа инструмент е избран. За мен е удоволствие да се работи с медицински банки, които са представени в аптеките в наличност. Търговия на дребно:

 • проби от пластмаса, керамика, гума, стъкло със смукатели;
 • силикон дюза с круши за изпомпване на въздух;

За самостоятелно ползване и практически силиконови буркани с круши.

Какво да се сложи на тялото?

За смазване на крема кожата или е необходимо масло. В идеалния случай, и двата състава на по-добро смесване. Това ще попречи на лека текстура гел бързо абсорбира и осигурява на банките на плъзгането. Много спре в масажното масло с черен пипер. Въпреки това, домашно приготвени препарати не са по-лоши от аналози закупени.Вакуум масаж банки в страната
Зехтин студено пресовани естери и 5 капки портокал, розмарин и здравец, морков семена гарантират проникване на хранителни вещества в маслинови базални слоеве. Подходящ сусам, ленено семе, тиква. Чудесно подхранва кокос, праскова, кедър. Базовите масла се използват поотделно и в съставите.

Процедурата се извършва след движения душ, омасляване, белодробни затопляне. Ако сесията е насрочено сутрин или следобед, преди процедурата, или след употреба на алкохол на половин литър вода. Пийте през нощта много зле, така че дневен прием се увеличава.

В кои области се направи вакуум масаж?

Най-голям ефект се постига по проблемните области: задните части, бедрата и корема.

 • Масаж на гръб се извършва с помощта на големи кутии. Процедурата обаче може да не е възможно без асистент.
 • За краката и ръцете се използват при проби среден диаметър. Движенията се изпълняват без силен натиск. Особено деликатно обработват пищяла, където най-много е разширени вени.
 • Гърди - особено чувствителна точка, но при спазване на технологичните сесии може да се отървете от стрии и стяга кожата.
 • Лицето и шията избора на най-малкия диаметър на банките 1 и 3 см. Движенията се случват точно по масажни линии.

В местата за локализиране на лимфни възли - под мишниците, колената, слабините вакуум масаж е забранено. На гърба е само специалист. Той ще бъде в състояние да елиминира мускулести челюсти, прешлени обратно на мястото му, ако е необходимо.

Походова технология

Процесът започва с телета. Pear или каучук банка пресова, се прилага върху кожата. Малко дискомфорт - знак, че го смуче. Движението на лимфен - от крак на коляното проведе прави линии от двете страни без смотаняци и избутва.

Вакуум масаж банки в страната

Когато се работи с бедрата увеличава вакуум силата и интензивността на движението. Това до известна степен повишава чувството на дискомфорт, но резултатът си заслужава. Вътрешните зони остават непокътнати или преработени в силата на пода. Задни бедра масажира от коленете до задните части на 5 минути.

Вакуум масаж банки в страната

Преди да започнете да масажирате петата точка, първо се направи виртуален триъгълник с върхове в опашната кост и лица понижава до сгъвката седалищната област. Активни движения се извършват в периметъра на една въображаема фигура от центъра към страните, както е показано. Както адаптация кожата на механично напрежение може да се направи кръгова или спирална линия. За да се улесни процесът на изправяне гънките и краката последователно пуснати на един стол.

Коремът и гърдите банки движат в кръг за най-малко 5 минути. В областта на коремните мускули се прилагат усилия. Млечните жлези се нуждаят от деликатен боравене.

Вакуум масаж банки в страната

Банките са добре се отпуснете раменете, облекчаване на спазми в тилната област. За ефекта да настъпи в рамките на 3 минути линейно движение на четките за лактите, след това от лакътя до рамото.

Вакуум масаж банки в страната

Време за всяка зона е посочено традиционно. В зависимост от целта на които се работи на цялото тяло или специфични области. Процедури, извършвани по време - 18-20 сесии през ден или всеки ден. За сесии за превенция се повтарят 2 пъти в 10 дни.

pneumomassage човек

Вакуум масаж банки в страната
Действията се извършват по лицето след разработването на технологии и постижения на опит. На обилно смазани и почистени се поставя епидермис банка със слаб вакуум. Кожата се изтегля навътре от няколко милиметра. След 5 секунди тя се премества заедно масажни линии - от носа към слепоочията, без това да повлияе podglaznuyu зона. За да се избегне гънки и бръчки, кожата се придържа към пръста си. Ако се отдава предпочитание на статичното масаж, банка след всяко движение напред се забави с две минути. За разлика от динамичния вид на процедурата отнема много време.

В края трябва да го премахнете правилно, в противен случай остават синини. Круша отново сгъстен, а след това внимателно се отстранява от банката. Всяка зона се изследва отделно за 5 пъти, включително зоната около долния клепач. Когато решението за масаж вакуумни банки у дома, на първо всеки поема отговорност за себе си резултат.

Но 10-те звезди над 50 години, които изглеждат чудесно, благодарение на масаж вакуум и здравословен начин на живот!

Моля, дайте този член: