кутията на Пандора - тъй като не може да се говори лошо за евреите, ако те почти открито се практикува

Аз говоря като евреин

България и нейните хора са имали нещо подобно, от 1917 г. насам, когато пророчество Fodora Dostoevskogo "евреин революция сближаване kotorayapotryasot всичките царства на света, за да промени лицето на този свят."През 1877 г., Достоевски пише:

". Revolution евреин трябва да започва с атеизъм, както евреите трябва да събарят вярата, че религията. от които те се появиха морални основи, които са направили България и свят и велик "" Godless анархизъм близо: нашите деца ще го видят. Международните поръчки, които еврейската революция започна в България. Тя започва, тъй като не разполагаме с надеждна устойчивост срещу него - нито управлението, нито в обществото. Riot започва с атеизма и ограби цялото богатство започне да се влоши религия, унищожаване на храмове и ги превръщат в казармата, в обора, наводни света с кръв, а след това се уплашите. Евреите рушат България и ще бъдат водени анархия. Евреинът и го Kahal - това е заговор срещу българина. Очаква се ужасно, огромно, спонтанна революция, която ще разтърси всички царства на света, за да промени лицето на този свят. Но това ще отнеме сто милиона глави. Целият свят ще бъде залят с реки от кръв. "

". Ще нещо, което никой не мисли. Всичко това парламентаризма, всички граждански теория, всички натрупани богатство, банки и науката. Всичко ще се срине в един миг, без следа, освен на юдеите, които бяха тогава един ще има възможност да направи това и все пак да вземат в ръка" . "Да, Европа е на ръба на една ужасна катастрофа. тези Бисмарк, Бийкънсфийлд, Гамбета и други, всички те са само загатва за мен. Техният собственик, капитанът на всички без изключение, и цяла Европа е евреин и неговата банка. юдаизма и банки управляват Сега всичко и всичко това, и Европа и социализма, като негова помощ юдаизма извадя корените на християнството и да унищожи християнската култура и дори ако нищо, когато анархията е партидата, а след това ще се контролира от един евреин, тъй като въпреки че той проповядва социализма, но въпреки това той остава с съучастниците му - .. евреи е социализма . Така че, когато цялото богатство на Европа ще бъде опустошен да остане еврейска банка ".Istochnik.

Нека сега да видим как тази история се повтаря в Украйна, която някога съжителствали чудесно като част от България:

". Евреите трябва да свалят убеждението, че религията. От кои морални съображения извън, са направили България и свято и чудесно!"

Имайте предвид, че настоящият президент на Украйна Пьотр Порошенко - типичен украински евреин. Печат на еврейството си той има право на лицето му, избледнял, както и лицата на другите му сътрудници Yatseniuk и V.Groysmana.

Аз говоря като евреин

И това е как Петър Порошенко (Valtsman) действията си, за да свалят "вярата, религията, от които те се появиха морални основи, които са направили България и свято и чудесно."

Аз говоря като евреин

И това е точно три години, а Петър Порошенко стана изведнъж библейската евреин! И тъй като един евреин, той решава да посети Кнесета на Израел, за да напомнят на своите едноверци от факта, че след 1917 на пари Украйна (стотинки) бяха надписи на 4 езика, включително и на езика на евреите Ашкенази - идиш!

Както се казва, по дяволите с този надпис на идиш на украинския парите, тъжното, че евреин Петър Порошенко е направила през последните три години всичко възможно, за да се дискредитира християнството!

Аз говоря като евреин

Също така, Петър Порошенко, цялата му дейност като президент на Украйна упорито доказва по един ред от пророчеството на Достоевски:

"Евреинът и го Kahal - това е заговор срещу България."

По-долу искам да доведе до продължаване на тема материал блогър Ytokarev (с допълнения ми). Този материал може да се опише като:

ПОЧИСТВАНЕ на територията на Украйна от славяните!

Първо, няколко думи за така наречените "украинците":

Много от събитията, които се провеждат през последните години в Украйна просто необяснимо, дори дава възможност за присъщото "svidomye" лудостта.

Какво щеше да е висока, или степента на тяхната "uporotyh" (дрога), инстинкта за самосъхранение не е отменен, а тези хора доста zdravomyslyaschi, когато искат да ядат, камо ли да живея.

За да се убедите в това, просто мисля за "zapadentsev-zarobitchane", който се навирам им омраза към България в частните си части и в големи количества отидете на "агресора", за да работи!

Аз говоря като евреин

Украинците по пътя към България.

Приложение: "Холокостът не е спонтанно акт в Одеса."

Въпреки това, погледнете как те притискат да се кача на някои токшоу на българския телевизора и как да се съобразят с рамката, установена от тях е разрешено да бъдат експулсирани, а не губят "баба!" По-изненадващи факти, които са в противоречие с явната им преките икономически интереси и дори сигурност.

Сега е време да кажа на еврейската правителството на Украйна, с който се установява блокадата на Донбас, наложена забрана за внос на въглища от Руската федерация, подкрепено санкции срещу България, създадена в Съединените щати и Европейския съюз.

Тези еврейски лидери искат да удуши LDNR?

Разбира се, че искам! И не само NovoBolgariyu с LNR и СНП, но самата Украйна! Оказва се, че всички тези три години, изпълнявани план да съсипе Украйна до такова състояние, че всички 30 милиона славяни, живеещи на Земята днес в Украйна, постепенно напускат доброволно от него безцелно, само за да оцелеят!план експулсиране славянско население (PI) еврейска хунта е проектиран в такива подробности, които го предоставят за потискането на гастарбайтери, които се опитват да напуснат територията на Украйна за себе си, добавяйки, армия от "гастарбайтери". Този път се намалят подготовката за изпълнението на инициативата за забрана на милионите украинци, които са в България, за да работят, се прибера вкъщи! И как би могло да бъде по друг начин, тъй като те си сътрудничат с агресора и затова изменници на родината!

Инициативата за публикуването на такъв закон идва от бившия лидер на "десния сектор", а сега и на Върховната Рада заместник Дмитрий Ярош. То не изисква пътуване забрана "гастарбайтери" от страни в България и по този начин се предотврати предателството на лозата! Не, той просто не иска да се върнат!

Може би не трябва да му се даде стойност, защото сега единственият D.Yarosh заместник украински Рада? Все пак, струва си! текуща блокада LDNR Организираният прекалено само на депутати и Parasyuk Semenchenko. Малко по-късно към тях се присъединиха Порошенко. Ние трябва да приемем, че току-що обяви Jarosz подготовката за изпълнението на плановете на еврейската хунтата, разработени във вътрешността му. Източник.

За някой, почистване на територията на Украйна?

Версии на мнозина. Най-вероятната от които е, както следва:

Еврейски украинското правителство ще го превърне в новия Израел. Не за нищо, че Петър Порошенко напомни за израелския Кнесет за украинските "стотинките" с надписи на езика на евреите Ашкенази - идиш. Така че, процесът на прочистване на територията на Украйна на славяните е в разгара си!

Истината на Игор Беркут:

Dimaripp: пророчество Достоевски казва: "Евреите трябва да свалят религията, вярата." Каква религия? Какво може да се нарече истинска религия?

Антон Blagin: ние не говорим за този вид религия - вярно, но някои - не. Работата е там, че евреите са решили да оскверни и унищожи дори религията, която в продължение на последните няколко века е бил служител на славяните, и които помогнаха за укрепване на състоянието на династията Романови, наречена "българска държава." И тази религия пропита от духа на еврейството най-малко половината от които българският народ все още управляват, въпреки всичко, да се адаптират към укрепване на тяхната духовна сила, а евреите са решили да унищожат през 1917 година в България, а сега тук, в Украйна, дискредитиране на християнството най- различни начини.

Бронислав: Istarkhi и Blagin - агенти библейската концептуална властта? В България и Украйна трябва да бъде сам hristyane да ги скрие хитър евреин. Управление на безмозъчен един udovolstie биомаса. Potroshenki на върха, и в подсъзнанието на Скитникът евреин. Когато беден hristyaninu отидете? Само продаден като роб на евреите.

Антон Blagin: отговор Бронислав: просто на следващия клон, четох една статия, "Лекарят на физическите и математическите науки Людмила Fionova РЕЛИГИЯ", който гласи, че някои смятат, че "Бог е създал човека, но в действителност Бог е създал човека по Свой образ и подобие - игра "на заден ход", типичен за паразита. ". Така че, това е фалшиво твърдение на лекаря на физически и математически науки L.Fionovoy. И това оправдава (както е оправдано непознаване на хиляди и милиони други атеисти) точно това, което трябва да знаете истината за "за Бога" се дава само на няколко! Всеки друг може да се изгради само голи предложение - защо произтича или вяра (в някои), или секуларизъм, неверие (други). Към познание на истината (за това как всъщност начинът да е), като правило, хората идват случайно, но изборът на тези хора, която се разкрива истината за съществуването и на вселената - не е случайно. Следователно, между другото, и религиозен представителство "на избраните за Божия народ." Тези евреи са ушите шум, те - "Божиите избрани хора." Да, точно сега!

В поредица от статии, написах два или три пъти на така наречените "древните гърци", които се наричат ​​"гърци", както наричат ​​страната си "Hellas". Така историци с постоянство фанатици ни налагат мнението си: "гърци - грък", намеквайки, че това е тяхната "националност" е това - гърците.

Да, гърците! Погледнете лицата им, с надпис преди хиляди години в камъка! Ето кои са те, гърците, хиперборейците, във всичките му слава, идващи от Hyperborea! Те правилно себе си като Божиите избрани, защото и двамата са били. Други ги наричат ​​"учители на мъдростта", а те наричат ​​самите елини, пускането в думата означава - "деца на Бога!" Тук, в основата на "Elle" - Бог.

Според Диодор "хиперборейците химни непрекъснато скандираха Аполон." (Plin. Nat. Ист. IV 26). Ако се вгледаме в делата на древногръцкия историк Херодот, ние откриваме, че ученият споменава някои северната Hyperborea страна и се подчертава, че "мъдреците, които преподават гръцки науката и изкуството се считат за граждани на страната хиперборейците". (Херодот IV 13-15; .. Himer Orat XXV 5.).

С вграден хиперборейците гърците и изваяните каменни изображения на своите легендарни богове - Аполон, Диана (Артемида) и други. създаването им по Свой образ и подобие.

Аз говоря като евреин

Може би само в този конкретен случай, лекарят на правата на физическите и математическите науки L.Fionova: "човек е създаден Бог по Свой образ и подобие."

Но аз ще кажа повече. Имате идея за реалната, а не въображаеми, митичен бог може да бъде само късметлията, онези - които някога е била подложена на критичен момент в подкрепата на Бога. Аз лично с опит подкрепата на няколко пъти, така че аз не разполагат с "вярата в Бога", като милиони вярващи, и имам познания за това, което Бог е, но това наистина не е това, което го описва хората представители на различните християнски църкви. Имам това знание, а днес искам да споделя с читателите:

ние живеем в нещо като безкраен размер на нивото на вашия микрокосмос "етерното матрица". Тази безкрайна и поради повсеместното "матрица" и същността на нашата душа и паметта ни, това е Бог, той е този "етерното матрица", е "Божието царство" в терминологията на християнските евангелия. Повтарям, това е в самите дълбини на нашия микрокосмос, далеч отвъд субатомните частици. Така че, Бог не е някъде "в рая", извън нас, Той е вътре в нас! Между другото, това ми представяне "на Бога и Божието царство" е много тясно съответстват на думите на Христос: Бог е в мен и аз - в Него. "Аз и Отец - едно" (. Йоан 10:30). "Но първо търсете Неговото царство и Неговата правда, и всичко това ще ви се прибави." (Мат. 6 33). "Небесното царство прилича на синапово зърно, което човек взе и го пося на нивата си, което наистина е по-малко от всичките семена, но, когато порасте, че е най-великият от храсти и става дърво, така че небесните птици идват и се подслоняват по клончетата му." (Матей . 13: 31-32). Последните думи на легендарния Христос Спасител казват за значимостта на "етерното матрица", която е "небесното царство". (Само не обърка въпроса, всичко се ражда, с веществото) сега е моментът да попитам един риторичен въпрос: кой е този зъл който дойде с Божия Дух се предполага, че за разлика от значение? В действителност, те са неразделни един от друг, като вятърът не може да бъде отделен от въздуха! За съжаление, днес откри истински Бог - много единици. Следователно, всички лъжи на този свят, особено в областта на религията!

Истината е винаги страшно да чуе, така че те се опитват да го замени с полуистина, оставяйки вратичка за мисли и nadezhd.A недвижими истина в Украйна-тук тя -Нови ierusalim.I все още най-не искам да знам какво се случва с тях, не, вградена в golove.Oni изразиха мегапроект силен, звучеше скоро и друга страна-MaloBolgariya.Oni се похвали, че те имат много пари на собствената си и на света, ще има толкова много векове оттеглят натрупват ih.No като Люси-Вселена казва ще ни помогне, вярата е необходимо да се натрупват в този проект.

И се чудите къде по ... взето полуистини?
Има 4 нива на даване и разбиране на информация:
1- за нещастници живеещи удоволствие един ден (50%) ... в t.ch.i за деца, ученици ... той просто изливат мозъците ...
2- Starter представете си глава (25-30%) ... тя създава объркване объркване ...
3 за тези, които имат масонски знания (10%) ... (да ги използват за егоистични цели)
4 свещеници, ръководните всичко това хоро ... (скрито за всички останали)
Така че истинското познание в ръцете и главите 4 и трета група ... и знанията, които не са разкрити ... макар че от време на време проникне ...
И, странно, хората дори не трябва да се вземе в главата ти znaniya3 на група ... те изглежда неправдоподобно към тях, мистериозен ...
Ние бяхме научени да укроти да се задоволи с 1 и 2 ниво ... и то не зависи от броя на дипломи и академични степени ...
Това е, когато най-Lyudin се превърна в един човек и да научат как да живеят и да се мисли в свещеническото приоритети и след това включете цял свят в посока на истината, справедливостта и щастие ...