Кошница с шоколадови бонбони със собствените си ръце в майсторски клас

Кошници от бонбони с ръцете си

Кошници от бонбони с ръцете си

За да се направи такъв състав на бонбони в коша, ще ви трябва:

- гофрирана хартия (бордо, крем, бледо лимон, червено и жълто)- penoplex (I се една част от 5 см, от друга 3 см)

- Есен декор за цветя (листа, изкуствени цветя, lagurus различни цветове)

- поща (златна мрежа, тя трябва да бъде доста по-)

- горчица жълт или филц

- лепило пистолет и пръти да го

- Цветен тел (използват главно 1.2)

- лента и двустранен лента

- и разбира се бонбони (Есен Waltz и Фереро Роше)

Кошници от бонбони с ръцете си

Като цяло, есенни букети са интересни, защото те могат да бъдат направени най-вече помия, като че ли на цветя и листа небрежно тури в кошница, както и разнообразие от цветове на всички стачки, така че има място за въображението! Бюст просто не е така! Самата природа е украсена с есенната гора в луди цветове и красота по същия начин в тази каша.

Кошници от бонбони с ръцете си

След намаляване на 2 ленти от креп хартия, от които получава три големи квадрати, т.е. две цветя, от които се нуждаем, за да намали на 3 ленти. След това, всеки квадратен половината отделно добавят заедно два пъти, и прави разрез през средата на страната, в резултат се превръща в заготовката с 8 ленти.

Кошници от бонбони с ръцете си

Всяка лента е усукан в средата, в края, като че ли образуване остриета. Това е, което ние правим с всички квадратчета. На следващо място, ние се бонбон и го метна около нашата заготовки.

Кошници от бонбони с ръцете си

Превръзки teip гофрирана хартия-лента. Изправете лобове и стяга ризницата, простираща се от дъното.Кошници от бонбони с ръцете си

Ние правим едно и също нещо други ИС заготовки, да ги оправят само разпредели във времето. цвете Foot подстригва с ножица и подготовка на лента от гофрирана хартия (за мен това не е много тясна). Също така, ние подготвяме тел (аз го нарежете на две части).

Кошници от бонбони с ръцете си

Лепило лепило пистолет се прилага дебел слой на цвете ствол, тел разпределя лепило пръчки и телта в средната част на крака, след което веднага нанесе лепило малко цвят близо до основата и крак прилепваща лента от хартия. Тя изглежда може би това не е съвсем чист, но повярвайте ми, но тя е много надежден и удобен.

Кошници от бонбони с ръцете си

Да дузина цветя (точният брой никога няма да знаем незабавно, ако правиш песен за първи път). Започвам да се подготви кошницата. За това взех penoplex различни височини, за да получите пълнител наравно с ръба на коша, щях да съм толкова удобно поставени цветя. Penoplex да лепило, може да се свърже пръчици, този път след Penoplex беше близо, така че не съм необходим, коша с ненарушена цялост (много купил състава в една кошница с уговорката, че в бъдещия кошница може да се използва, така че аз се опитвам да не се придържаме ).

Кошници от бонбони с ръцете си

Освен това, всички отделени от есенни листа и клонки rezhu тел, този път на 3 равни части. След nanoshu горещо лепило на проводник ръб (не съветва на листа, тя може веднага разтопено) и приложат листовка.

Кошници от бонбони с ръцете си

След като лепилото се охлади малко, вятър teip-лента. Аз правя само много листа по кабел и се разпространява по цялата ръба на коша. Този метод е полезен, защото тогава можете да се обърнете на листа, колкото е необходимо. Това е чанта с рози и оставя съм направил по различен начин в бъдеще лежеше и майсторски клас на торбите с бонбони (а можете да я видите в каталога).

Кошници от бонбони с ръцете си

На следващо място, се подготви останалата есента декор, нещо, увита около жицата и teypiruyu, нещо лепило. Apple след поставили на добавка квадратен пръчка почувствал сгънати два пъти.

Кошници от бонбони с ръцете си

Започнете ukaladyvat цветя в кошницата. Предварително разпространяват различен интериор, за да се види, че всичко, което трябва тук, след засаждане во до жицата, както е показано по-горе.

Кошници от бонбони с ръцете си

Кошници от бонбони с ръцете си