Кома човек се чувства

Когато човек изпада в кома, за да затворите тя се превръща в изпитание. Те общуват с него, вярвайки, че той ги чува, разбира и тя се чувства. Наистина ли е?Невероятната история на което знаете сега, ще разбере за да разбере какво чувства човек в кома.

Историята, която изненада всички

Всичко започна изведнъж и се превърна в кошмар за цялото семейство. Нощно син намери майка си в безсъзнание. 45-годишната Линда суап изпада в кома и е бил в такова състояние в продължение на дванадесет дни.

След консултация с лекарите стигнах до заключението, че делото е безнадеждно. Той препоръча на близките изключват жената от системи за поддържане на живота.

Какво да правите, ако човек е в кома

семейство решение не беше лесно. Но съпругът й е знаел, че Линда иска да стане донор след смъртта, за да дарят органите си. От уважение към желанията й, взе трудно решение.

Аз се приближих до момента на сбогуване. За да го започна да се доближава на децата и шепот прощални трогателни думи. Последният дойде съпруг и през сълзи прошепна нежно: ". Трябва да се бориш - боец" След това, той се наведе да я целуне за довиждане. И тогава невероятното е случило. Жената прошепна едва чуто: "Аз ще се боря ...".

Това се случи чудо. Наистина, Lindy не каза, не представи никакви признаци, не помръдна. Но се оказва, през цялото това време тя се бори!Семейството не може да го преодолее. Те вече са се сбогува със съпругата си и майка си, за поддържане на живота на системата беше блокирана, жената продължава да живее и да остане в съзнанието! Тя никога не престана да се бори за живота си.

Какво да правите, ако човек е в кома

Когато Линда възстановена напълно, тя каза, че е бил прощални думи допускат тя да се върне. "Ако човек е в кома, това не означава, че той не се чувства или да чуя нищо. Не спирайте в такава ситуация да се говори с близките си хора, те могат да чуете и да разберем ", - казва жената.

Какво чувства човек в кома?

Ето как да се опише това състояние на изследователите.

Представете си, че се събудих и се озоваха в запечатан кутия. Box е добра за вас. Вярно е, че е странно, тъй като можете да чуете какво се случва, но по някаква причина никой не чува.

Кутията е подходяща за всички части на тялото, което обвива лицето, устните, и това не позволява да се направи не какво да кажа, но дори и да издава звук. На първо място, изглежда, е някакъв вид игра. След това идва осъзнаването на това, което се случва.

Какво да правите, ако човек е в кома

И най-лошото нещо, за да чуете, когато се обсъждат съдбата си и роднини да решат дали живеете. Тя ви хвърля в жегата и студа. И близки роднини provedyvat ви по-малко и по-малко. И не можеш да направиш нищо.

В действителност, един човек в вегетативно състояние не спи, макар и не реагира на външни дразнители. Изглежда, че няма емоции, спомени и намерения, но това не е така. Пациентът мисли и чувства до известна степен, както и в случая с Линда това потвърждение.

PUSH "Like" и да получават само най-добрите позиции в Facebook ↓