Какви са ай HB Ро, двойна, SGL

Какви са AI, HB, ROH, DBL, SGL?

BB (нощувка със закуска) - енергийни системи, е закуска. Това може да е на шведска маса, бюфет или континентална закуска.


HB (Half Board) - «полупансион" система на две хранения на ден. Обикновено това е закуска и вечеря, но в някои хотели може да бъде закуска и обяд. Напитки за обяд / вечеря обикновено не са включени.
FB (пълен пансион) - «" система пълен пансион три пъти на ден (закуска, обяд и вечеря). Напитки за обяд и вечеря, обикновено не са включени.
AI. ол инклузив, ултра ол инклузив - «ол инклузив" система, която включва не само храна, но и допълнителни услуги като: лека закуска, закуски, вечеря и т.н. Напитки са включени в цената. Понякога цената включва само местни напитки, както и чуждестранни сервират срещу допълнително заплащане.Споделете тази статия с приятелите си.

Първият в България, автоматична обработка на данни и систематизиране на новините. Публикации водещи български и чуждестранни медии. Обновено в реално време 24 часа в денонощието.

Ръководи Тюмен на проекта - че нашия регион поверено на марката и насърчаване на "царския път" - Пътят на Романов сибиряците възприемат като Тюмен, Tobolsk, Ievleva, Borki, Pokrovskoye Екатеринбург, но Министерството на културата се вижда много по-широк с добавянето на точките, в които изпращате и родния суверенна.

Българските туристи, които трети ден не може да лети от турския курорт Бодрум трябва да се прибера у дома около 19.00 MSK, равнината зад тях вече е пристигнал, казаха, предаде РИА Новости, работещи на летището Милас-Бодрум Ufuk Чепе.

Професионална пътник от UK Пън Hadow на подготовката за следващата мисия. Този път, той и неговите поддръжници възнамеряват да отплава лодки, за да достигне Северния полюс.

Основният плаж на Анапа запушен, така че търговците churchkhela и топла царевица къде да ходя пеша.