Както можете да се допитват

Как да помолим Бог да те докосна?

Писах на мадам дьо Залцман предварително, преди да замине за Ню Йорк, но аз не искам да се предвиди също я посрещне. Знам, че е изключително натоварен и работи с абитуриентите, които са много много хора в различни групи. Въпреки това, аз реших да не бъде пасивен, така че се опита да се свърже с нея, надявайки се, че ще ме вземе и аз мога да остана близо до нея. Но във всеки случай, всичко ще бъде както трябва да бъде. В крайна сметка, трябва да се позволи по-висока мощност, за да изразят себе си. Ако през цялото време, за да попитам, да бута и бута, всичко, което идва при мен, ще бъде под моето ниво на контрол и следователно не, да бъде по-висока. от себе си.Ние наистина трудно да се приеме простия факт, че е най-обичайното нашето ниво, ние не знаем, че доброто за нас. Дори и аз го разбирам - особено в тези моменти, когато се чувствам неговата уязвимост - Аз нямам сили да направи това, което е необходимо. Важно е да се научим да се изчака, нищо да се надяваме, и без да се налагат волята си, но без да се отказват техните стремежи. Спомням си, в Париж, когато не можех да стигна Мадам дьо Залцман, аз спокойно чакаше в Maison и се опита да се работи толкова добре, колкото могат. Тя почина от и ме покани да се работи с нея. В много случаи, не съм дори се опита да се срещне с нея, защото бях дал толкова много храна, че аз не се чувствам глад. Аз просто седи някъде по средата танц и медитация, и мадам дьо Залцман тръгна от и каза нещо като: "Защо не се обади? Търсех за вас. Елате с мен! ".

Мисля, че за да бъде близо до нея - това е моята карма. Не мога да направя нищо по въпроса. Въпреки това, има моменти, когато не можах да намеря сили да се срещне с нея отново, или когато, поради някои организационни въпроси, които не може да отиде с нея. Ако аз казах, че имам медитация или всяка друга дейност, която трябва да бъде, тя няма значение, но винаги е настоявал, че отидох при нея, веднага след като I. По същия начин, аз не можех да я видя, ако тя не искаше; Все още не можех да се избегне срещата си дали иска да ме види.

Стана случайно? Без съмнение, някъде в нашето подсъзнание, сили, от които ние сме невежи. Колко малко знаем за това, което наистина се случва! Нищо чудно, че понякога се говори за карма, съдба и съдба.

Дойдох в клас до мадам дьо Залцман.

- Изглеждаш добре, госпожо!

- Чувствам се добре. Аз съм по-стар от нетърпение. Много скоро, аз ще бъда повече от сто години.

- Вие предизвикахте безмилостен Geropasu. Аз само половина години. (Владетел на Вселената Ruthless Geropas - Гурджиев срок на "Приказки Велзевул на внука си", сочещи към нещо по-висока, в сравнение с двойствеността на доброто и злото, което възприемаме като "с течение на времето".)- Аз не се чувствам стар. Когато видя двайсет или трийсет души, аз вярвам, че може да направи всичко, което може. Разбира се, понякога чувствам, че свърши, но с възрастта идва като нещо важно. Същото беше и с господин Гурджиев. Той беше стар, но никой не го видя като липса на енергия.

- Най-вероятно да живеят още двайсет години.

- Не знам. Няма значение колко е жив човек, а дори и да се развива нещо, което може да даде живота си значение. Какво искаш да се стремят към в живота? Защо сте в света?

- Доколкото си спомням, аз се интересува от философия. Той говори за истината и Бог. Но аз не знам нищо със сигурност. Той е бил и си остава една абстракция. Търся истински знания. Искам да докосне Бог.

- Или искате Бог да ви докосне.

- Точно така. Искам той да ме докосне.

- Ако Бог е с вас и да не ви докосне, или поне човек би си помислил, че той не докосва, как бихте го помоли да те докосна? Как бихте се разкрие с него?

- Какво трябва да се жертва? Как да отворите? Често ясно да разбере, че трябва да бъдат отворени, ние трябва да работим. Но след това се забрави. В сърцето ми не се чувствам необходимостта да се работи. Както винаги, не забравяйте, че?

- Вашето тяло, което искаш? Можете да го направите без него?

- Трябва да знаете и да го разбере правилно. Сега трябва тялото си. Чрез него можете да направите контакт с други енергии. Вие трябва да се запознаят с тялото си и да знаят на какви нива реагира автоматично.

Защо работите? Мога да видя много добре, че вие ​​работите и често се чувстват връзката. Но не за дълго. Независимо от това, че е много добър. Можете да постигнете много. Но за да стане това. Сега са доминирани от "аз, аз, аз!". Понякога Бог. Понякога Бог и егото, така. Но след това отново, най-важното, "Аз, аз, аз!". Каква е връзката ви с тялото? Защо ви е дал тяло?

- Искам да опозная себе си, за да научите как да служи за това, което е необходимо, за да служат. Тук е отговорът на който винаги съм дошъл, това е много вярно за мен. Но аз винаги забравят за него и не мога да се отърва от неясна тревога. Подобно нещо ми липсва, но аз не знам какво.

- Какво ви харесва? Кой си ти? - каза тя сериозно, думите й и очите й ме порази като гръм.

След известно колебание, аз тихо каза:

- Аз съм този, който търси Бога.

- Мога да видя много добре, че знаете как се работи. Но трябва да се работи по-трудно. Работи като два или три дни и дойде при мен отново.

- Бих много подобно, но все пак много хора са готови да се запознаем.

- Аз не се вземат много. Приемам тези, които искат да вземат. Ние сме с вас, че е важно да се срещнат. Това не е в много хора. Тази игра сили. - Тя говореше по-впечатляващо. - Работа и ми се обадете. Когато искате, аз ще бъда с теб.

Имах чувството, че тя не говореше за да бъде с мен непременно физически. Тъй като, ако тя е била да се сбогува с мен.

- Работа като два или три дни и дойде при мен. Или ще ти се обадя. Колко ли години

- Това е добре. Вие сте млад. Можете да постигнете много.

Когато дойде време да си тръгне, мадам дьо Залцман настоя да стане от дивана и ми ходи до асансьора. Докато не влезе в асансьора, тя стоеше на вратата. Тя каза: "Да не се забравя. Ела и ме види скоро. "

Излязох, а в ушите ми все още звънене на въпроса й:

"Ако Бог е с вас и да не ви докосне, или поне човек би си помислил, че той не докосва, как бихте го помоли да те докосна? Как бихте се разкрие с него? "