Как да си направим заглавната страница на резюмето

Като правило, по същия проблем в страните от студентите в началото на обучението. На земята, а максималната - през втората година на Института. Често, след като получи задачата да завърши работата, на първокурсника не знае как да започне неговото изпълнение. Вие трябва да прекарват много време да се притеснявате. Всичко това може да се отклони вниманието от написването на есето. Загубата на време в резултат на това ще доведе до загуба на качеството на самата работа.


Поради това е препоръчително да се научат правилата за регистрация на заглавната страница, извършва проба от клирънс му. Особено, защото в продължение на десетилетия са били направени конкретни иновации в правилата за регистрация на първия лист на работата.
Качество и валидност на първата - покривния лист зависи от много неща. Първо - това е лицето на вашата работа. Това показва колко е отговорен реагирате на изпълнението на получената работа.
На второ място, опитен учител вече във външния вид на първия лист може да бъде достатъчно, за да се направи точна оценка на самата работа, неговото качество и правилното изписване.


И, трето, - трябва да се научат винаги и навсякъде. Навикът на всичките работи "от корица до корица, а" най-високо ниво, разработва такива важни качества на характера като ангажимент, отговорност, точност и честност.

Така че, първата стъпка - вдлъбнатината. За да е готов резюмето се шие по памфлет, правото трябва да се направи в 30 мм подложка. Точно определен период от такъв отстъп към 10 мм, а горната и долната част - по равно на 20 мм. Това е разстоянието до прозорец, който се препоръчва да се извърши класически традиционен стил. И вече в рамката има цялата необходима информация.
Позиция № 2. - шрифт. Често срещан тип изобщо абстрактен дизайн като цяло, и по-специално покривният лист се задава шрифт Times New Roman. Ако текстът на резюмето се използва 14-та минута размер на шрифта, дизайнът на покривния лист може да се използва с различни размери, както и за удебеляване, подчертаване и т.н.

За по-добро усвояване обикновено се разделят на покривния лист на парчета. Нека разгледаме всеки поотделно.
В горния лист.
Посочете името на министерството, тази институция отговаря за.
Точно под, отстъп 1 интервал - с големи букви е написано името на университета.
Привеждането в съответствие на двете линии се извършва в средата.

На следващо място, вниманието ви е

абстрактен дизайн заглавна страница.

Българското Министерство на културата

Sofiyasky Реставрация и изкуства колеж