Как да се обърне на информацията от компютъра към USB флаш памет

Нека обясня. В "My Computer", отворете USB флаш памет (кликнете два пъти върху левия бутон на мишката), преместете курсора на мишката върху файла, задръжте натиснат левия бутон на мишката и плъзнете файла в прозореца на флаш, освободете левия бутон на мишката. Можете също така да изберете няколко файла и да прехвърли тях да направите това, щракнете с левия бутон на мишката върху всеки файл с Ctrl заяжда, след това плъзнете и пуснете пръчката в прозореца. Може да бъде идентифициран по друг начин, като кликнете върху празно място на левия бутон на мишката, задръжте, преместете курсора на мишката, така че в кутията, която се появява включва файловете. Ако имате проблеми, можете да ми пишете на ЛС.Информация върху флаш устройство на компютъра, не е трудно. Ако се опитате веднъж, а след това всичко ще стане ясно. Възможно е, разбира се, да се направи и да използвате програмата, но без тях дори бързо и лесно.

Поставете флаш устройството в компютъра си и изчакайте, докато се появи прозорец Autostart (ако не сте там, ще бъде необходимо да се отвори My Computer и след това отворите USB флаш устройство).

На следващо място, поставете USB флаш устройството в компютъра. Когато сменяем устройство за съхранение, които сте покаже чрез "My Computer", отвори вратата. След това вземете това поле и готови файлове, задръжте натиснат клавиша Ctrl, изберете с натискане на левия бутон на мишката върху всеки един от тях. Сега щракнете с десния бутон контекстното меню и изберете "Копиране".

И накрая, отворете минимизиран прозорец, в който си преносимо устройство отново извикват. Кликнете на контекстното меню и изберете "Поставяне".

Прехвърляне на файлове към USB флаш устройство

Че информацията от вашия компютър, който искате да се хвърлят на флаш карта, се вписва върху него напълно, тя трябва да има необходимия капацитет на паметта. Поставете подвижна среда в системния блок, съответстващ слот (тя се намира на предния панел) и изчакайте, докато компютърът открива ново устройство е свързано. Този прозорец ще се появи:Прехвърляне на файлове към USB флаш устройство

След това отворете папката, изберете място, където ще копирате файловете от компютъра си или да създадете нова папка, и след това да намерят необходимите файлове на вашия компютър, да го копирате и да го поставите на флаш паметта. Това е много проста, толкова дълго, колкото паметта на флаш паметта е достатъчно, за да покрие всички копират файловете.

Можете да съхранява цялата информация на компютъра, за да се хвърлят с бутоните за копиране и поставяне.

За да направите това, изберете файловете или програми, снимки, папки, така че всичко, - които могат да бъдат съхранени на USB флаш устройство - като щракнете с левия бутон на мишката и изберете желаната информация, която ние искаме да се движи стик, delee копие с помощта на клавиатурата - Ctrl + C.

След като поставите USB флаш устройство, да създадете папка с името, което искате да копирате и поставите информация в флаш устройство. т.е. паста - Ctrl + V, цялата информация, която ще бъде прехвърлена към USB флаш устройство, на няколко минути от времето, зависи от размера на копираните данни.

Както можете да видите не съществува сложност, само за да запази всичко правилно.

За да копирате информация от компютъра си в USB флаш устройство, нищо сложно в това действие на всички net.a ми операционна система XP, като поставя в слота, флаш памет и след това да го отворите директно от менюто Start и т.н. Компютърът ми диск.

И вие може да донесе на мишката върху тях и изберете Изпрати опция na..budet-списък къде.

Вие се подчертае файловете, които искате да прехвърлите от компютъра си и натиснете "копие". Поставете USB флаш устройство, маркирайте папката, където искате да поставите файловете и натиснете "Paste". Ако не искате да вмъкнете папка, просто кликнете върху свободното пространство във флаш-паметта и натиснете "Paste". Така че можете да поставите или на отделни файлове или такива, които са в папки, т.е. папки. Ако свободното пространство във флаш-паметта ще бъдат пропуснати, файловете не са мигрирали. Използвайте архиватор.

Отваряне на USB флаш памет. Това се прави автоматично - Open (в прозореца за стартиране, веднага след като поставите лоста в контакта). Ако не е настъпило автомобил, след което отворете "My kospyuter" и кликнете два пъти върху "Removable Disk" или десния бутон на мишката и м падащото меню - Open.

Как да копирате файлове? Просто изберете от желаните папки и поставя пръчката и плъзнете в прозореца, или изберете файловете и кликнете и щракнете с десния бутон - изпращане на файлове - за сменяем диск.