Как да използвате ключови думи

Ключови думи - списък от думи, за които сайтът се рекламира в търсачките.

Основната цел за насърчаване на процеса - намирането на правилния сайт за нас в горната част на търсене на желаното от нас да поиска от системата (ключова дума). За да се подобри значимостта на обекта (център измерва съответствието на тази заявка), и по този начин позицията на издаване, като в текстовете на сайта трябва да присъстват ключови думи.Често е необходимо да се види, че неправилното използване на ключовите думи, свързани с липсата на разбиране на тяхната цел. Тя налага своя отпечатък и непознаване на съвременната състояние на нещата в областта на оптимизацията за търсачки.

- Какво препинателни знаци могат да бъдат поставени между думите ключови фрази?

По-добре е да не правим. Особено, ако се има предвид съвсем нормално ключова дума, например, "купува болтовете." Обяснението е просто - ценна фраза и запетая знаци за пунктуация думи от гледна точка на българския език от като такива вече не са.

Но ако даде ключа от "таваните София", за да направи текста на човешкия вид допускат запетаи. В идеалния случай, се използва Предлози, съюзи. Това е напълно уместно, отново, от гледна точка на българския език, тъй като тези части на речта не са взети под внимание при изчисляването на думите в изречението. Позволете ми да ви напомня: фразата - комбинация от две думи, нищо повече. Не е позволено точка, точка и запетая. Запетая и тирета силно нежелани (без тях е възможно да се направи). Трябва да се каже, че нивото на развитие на морфологията на търсачките днес е много висока. Така че не са специално "помия" текстове поради некоординирани думи от ключова фраза. Напиши правилно и компетентно, но по всякакъв начин да се избегне препинателни знаци между думите.

- Как да се определи оптималния брой на ключове (например 1000 знака), и как то е оправдано?

- Защо не се нуждаят от "криви" пост - не-руски използване на клавишите?

- Защо е желателно да се използват ключови думи в позиции и подпозиции?Ето един прост: Ключови думи заглавия имат по-голяма тежест от гледна точка на оптимизиране. Плюс това, много по-естествен и приятен, за да видите желаната комбинация от думи в заглавия и подзаглавията, които определят темата на текста.

- Защо така оптимизатори се борят за директно влизане?

За някои търсачки, например, за Yandex, директен запис все още има много на тегло. Въпреки това, персонализирани предложения за използването на такива ключове в ущърб на четливост - не е опция.

- Защо да не може да се счупят и дума ключови фрази дори един чужди думи?

В действителност това е възможно, но са силно нежелани. Въпреки това, в тази ситуация, ключът ще бъде отделено по-малко тегло от гледна точка на оптимизиране. Тегло пада до около половината. Разликата в двете думи, около 3-4 пъти. Сложете пространство на повече от три думи - фрази, а теглото е от почти до нула. Ключовата дума в изречението по-близо един до друг, толкова повече те са свързани, и толкова по-голяма ще бъде теглото им по отношение на значението на ключа.

- Защо са ключовете понякога без "-" и имена като "Света София" са написани с малки букви?

Tags се предлагат по този начин, защото Yandex, от която те са взети, пропуска тирета и главни букви. В действителност, ключове се генерират автоматично от набор от думи. Важно е да се пишат на руски, в противен случай текстът няма да повярвате всеки читател или търсачката.

Това е много проста. Основното правило е - това е необходимо да се вземат около средното за сайта на топ 5 на общия размер на текста и броя на повторения на ключовете. Още по-добре напиши информативен текст, който може да освети обекта напълно. Важно е, че тя е себе си като че ли най-изчерпателните по отношение на информация, в сравнение с конкурентите си. След това ще се появят Ключови думи "от само себе си." Ако имаме нужда от изкуствено да увеличи техния брой - да се направи, така че не би било трудно. Точно един: за еднократна употреба на ключова дума - не е оптимизация.

изтегляне на търговска
предлагаме ContentRu.com
в PDF (260KB)

"Благодарни сме на компанията за създаването на ContentRu.com статии и текстове за нашия сайт, благодарение на работата си, нашия уебсайт излязат в търсачките в издаването топ-10. Специални благодарности за ефективност и кратко време за изпълнение! Надяваме се, че за по-нататъшно взаимно изгодно сътрудничество. "

"Интер Газ Сервиз"

«ДМ IT-компания, представлявана от генералния директор Dmitriya Myasina изразява компанията ContentRu.com своята признателност и благодарност за ползотворната и успешно сътрудничество"

Фирма ДМ IT-КОМПАНИЯ

Как мога да платя за една статия?
Можете да платите чрез Yandex или WebMoney, както и безкасово плащане.

Какви са условията на пишеш текстовете?
За да напишете 10 членове се нуждаят от една работна седмица, член 2-3 ще бъде готов след 3-4 дни.