Как да целуне търг целувка и платонична Френска целувка

Apteke.net "" Психология и развитие "Как да се целувам? Платоническа нежна целувка и френската целувка

Смятате ли, че една целувка - е достатъчно проста, след което трябва да знаете? Ъ-ъ, не! Във всеки случай има своите странности и чипове, защо да не би те да бъдат в него?Така че, когато ние трябва да започнем? Разбира се, с обучение. И не само с физическото. Хайк на фитнес оставяме за друг повод, и тук трябва да се подготвим нашите устни. Погледни се в огледалото. Сте доволни от външния вид на вашите напукани сухи устни? Не? Тогава давай напред - те трябва да се овлажнява. За да направите това, можете да ги търка със захар, а след това намажете с масло. Естествено, това не е направено непосредствено преди целувката. Това трябва да се реши за бъдещето.

На следващия етап - дори по време на целувката. На първо място, да се отпуснете. Виж - в каква позиция си? Ако скръсти ръце и крака, или можете да опипва очила, химикалка, преносим компютър - това е затворена поза, не е благоприятна за интимност. Опитайте се да се отървете от клипа - направи контакт с очи, усмивка открито и доверчиво. Не забравяйте да гледате за партньор за неговия език и жестове на тялото - те са много много неща, които могат да кажат. И преди всичко - Има ли вашият партньор ви целувка, ако той те харесва или той е ограничен, срамежлив, плах.

Това означава, че свободната и открита му поведение на партньора си. За да направите това, можете да докоснете леко, когато говорих с един партньор - до рамото, ръката, на косата. Можете да вземете ръцете на партньора или една ръка и да започне да я целуне. Ако всичко върви добре, можем да се осмеляват да го целуне по бузата й. Вижте реакциите! Не забравяйте поговорката: ". Бавно и стабилно печели - да отиде"

През цялото време, което трябва да се поддържа контакт с очите, това е да се погледне в очите. Но когато смятате, че вашият партньор е спокойна, можете да преминете към следващата стъпка: погледнете устните на партньора, след това се прехвърля отново погледнете очи и леко се усмихва. Така че, спокойно, постепенно, на малки стъпки, вие се движат към целта. Но не забравяйте - правим всичко естествено, ненатрапчиво, тихо, сякаш между другото.Следваща - наклонете главата и тялото е малко по-близо. Продължавай да търсиш в очите му! Увеличаване на мащаба на устните си до нея устните партньор. В този момент, можете да затворите очи и внимателно издърпайте устните.

Как да си направим търг целувка?

Разтягане на устните, не забравяйте, че за дълго време, така че не трябва да бъде - ако вашият партньор за продължителен период от устните си, тя започва да изглежда като комедия. Сега, леко и нежно целуна гъба партньор и се облегнете назад леко.

Отворете си очите и погледнете в очите на вашия колега. Ще видите - дали е необходимо да се продължи да се целуват, или нужда от почивка преди нова атака. Ако разберете, че днес продължават да не се спази, малко отхвърлена, се усмихва и изглежда настрана. Ако всичко е наред - да преминете към следващата стъпка.

Re-устна целуне своя партньор, а да го приемате в устата си и внимателно затегнете устните си. После целуна устните. Белязан от целува уста с целувка със затворени устни.

Как да се целуват на френски език?

След като докосна устните си, изплези си и докоснете устните им партньор, който ще разберат веднага какво искате да Френска целувка. Tongue бавно леко отворена уста партньор и натиснете езика на до момента, в езика си отговарят. След като те са леко потърка един срещу друг. Вземете езика си назад.

След това можете да натиснете езика си малко по-нататък, заснемане на пространството в устата.

Вземете лицето на партньора си в ръце и да го увеличите до себе си. Внимателно да хапе и смуче си устни партньор, диша и да целува така, като че ли просто не може да се напие.

Пълна Френска целувка е необходимо, като перото и нежно целува партньор в затворените устните.

Преди да донесе главата си, поклони устните си и да се обърнат директно към партньора.

На следващо място, дръпнете устните си малко повече, отколкото на крехката романтична целувка. Можете предварително практика целува въздух. Платонически и романтични целувки едва доловими, без шумен и други звуци, защото устните са отпуснати в този момент.

Целуни устните партньор. Дълга целувка не е необходимо, тъй като вече целувката вече не е платонична, а вие рискувате да бъдат разбрани правилно.

Запомнете: не използвайте езика твърде енергично в Първата целувка - не знаете реакции партньори. То може да бъде, че той не обича твърде много езици.

Внимавайте за езика на тялото. Ако партньорът ви е постоянно прекъсва целувката, заемат позиции, включете краката да vyhodu- означава, че той не е целувка, и вие трябва да се изчака по-подходящ момент.

Не бъдете прекалено активни в първите срещи - много не обичам първите няколко дни, за да целуне, но предпочитам друг вид комуникация.

Нашите членове