Ярослав изразя

Ние предлагаме пълна гама от услуги в Merseburg


Фаталния изход от това, което

Сега онлайн

Man Онлайн: 6

Факти, които скриват хляба - [Интересно]


Фаталния изход от това, което

Ползи и вреди на хляб - въпрос от интерес за много хора. В продължение на хилядолетия, хлябът е бил един от най-важните продукти на масата. Сега, обаче, диетолози повдигат въпроса за необходимостта и ползата от използването на този продукт.За малко хляб - това е живот за другите - използването на хляб е причина за много болести, включително и хронична и проблеми с теглото. Нека да се справят с това.

Как хляб нашите предци? По това време все още не излезе с мая и бакпулвер, само на големи празници брашно от пшеница smalyvali "бял горещ". В ежедневието, хлябът приготвя от груби ръж или пшенично брашно. За битови електрически и електрическа фурна, докато реч не излиза. Такива чудеса дори не са мечтали.

В "цивилизован" Запад срещу България - [енциклопедия]

За да се разбере световните войни отприщи в вековете на XX-XXI, ние винаги трябва да помним, че прякото разрушителна война, подривна дейност, както и информация война срещу страната ни винаги са били, в цялата история.

Фаталния изход от това, което

В "цивилизован" западния свят срещу великия българин

По време на Първата световна война, САЩ влезе в активни военни действия късните си съюзници, но бе отстранен от ситуацията, най-големи ползи. Първо Америка разтърси всички плодовете на техния неутралитет, а след това плодовете на победата. От войната членки достигна водеща световна сила, с план на "новия световен ред".

За да се разбере световните войни отприщи в вековете на XX-XXI (те са всички страници на голяма война, част от голямата игра, в която наградата - на планетата), трябва винаги да помним, че прякото разрушителна война и подривни саботаж, шпионаж и информация война срещу нашата страната и хората винаги са били. в целия видим историята. Още римляните и гърците, римляните (византийци) борили източните и северните "варвари", "Skif", сред които са нашите преки предци - Рус, на славяно-българските племена и кланове. Например, записва "класически" история (западната версия на историята) Вандали в германците (предците на германците), в действителност са били славянобългарска местната българска, известен с много имена: вените - Венето - venedy - вандали и т.н., и почти всички .. територията на днешна Германия, Австрия, Северна Италия и други европейски земи някога са били обитавани superethnos Russes.

Австралия е назначено кланетата на аборигените европейски "цивилизационна" - [Събития]

Фаталния изход от това, което

Австралийски историци на Университета в Нюкасъл представени карта кланета на аборигенското Австралия.

Посочени са върху картата на повече от 150 места, където в периода 1788-1872, британски и други европейски нашественици извършени масови убийства на австралийските аборигени. При съставянето на картите, използвани дневници окупатори, вестниците, публични регистри, сертификати и доказателства за престъпления, представени местни австралийски жители. Тази карта може да бъде най-пълната ръководство за този момент, пише Ройтерс.

Ето една риба веднъж заловен в българските реки - [Енциклопедия]

Фаталния изход от това, което

Една първа линия лекар, който участва в евакуацията на психиатрична болница в началото на войната от някъде в източната част на Украйна. Ясно е, че войната. Всичко се реве, германците са били наблизо и самолети utyuzhat оттеглят почти всеки на всеки пет минути. Crazy страх придържат към всичко и да ги измъкне от камерите на машините е невъзможно.

И тогава лекарят видя набързо напусна някой клетка, в която е имало лагери. Той бързо даде psihbolnym лагери, да ги носите на пръсти, и показа как те трябва да се обърне. Психично болни хора просто са очаровани от действие и лесно ви позволява да се държат и да седне в колата.

Впоследствие, лекарят в своята научна книга описва експеримента, което показва, че идиотът е необходимо в някои случаи до контур съзнание, затворете лъскава му предене действие, така че главата не раждат други идеи, които водят до други неочаквани действия.

И ето до къде стигнах аз съм по улиците и виждам тези "zavorazhivateli" - спинери в ръцете на почти всички деца. Спомням си историята на разсейване на идиоти. И някак си не съм собственик.Фаталния изход от това, което

Във Финландия, с кървава скандал разтърси обертонове. В навечерието на стогодишнината на независимостта сечени възпоменателна монета с сцена на времената за изпълнение на Гражданската война.
И това е възможно, че тази сцена има пряка връзка с "клането Виборг" - етническото прочистване в който финландците освободени Виборг от българското население.

Министъра на финансите Петери Dewa, говорейки в парламента, извини се и изрази увереност, че монетата със сцената се снима за свободно обращение не падне.

Чувал съм, че финландците наричат ​​съучастие в нацистката агресия "Продължаване война". Те казват, че е "напълно отделени" от германците "просто" война, че те не завърши през 1940.

А "Катюша" е запазил страната - [война]

Фаталния изход от това, което

Тайната война на Съветския съюз, на които не сме били казал нещо - [война]

Фаталния изход от това, което

Те са били забранено да се говори за неговата услуга, дори и на техните роднини и приятели. И още повече, че да се говори за участието във военни действия. И не дай Боже, сложи си военна награда яке! В крайна сметка, на официалната съветска политическа доктрина е, че ние - страната е спокойна и с никой да се бори, но тъй като ние имаме по принцип не може да бъде бойци на възраст под тези, които са се борили в Великата отечествена война. Войниците мълчаха.

Още по-лошо е имал тези, които са убити или пленени. Убит са били погребани в затворен ковчег, понякога без да разчитат на военни почести. Често погребан тайно, като че ли дори войници и престъпници. В плен на изчакване забрава, тъй като Homeland, за съжаление, на базата на някакъв по-висок смисъл периодично отказал синовете му, които от своя страна е, изпратени до различни точки на земното кълбо.

Кога и как да се създаде език - [Енциклопедия]


Фаталния изход от това, което

Съвременните така наречените национални държави формират по-голямата част от 19-ти век се дължи на бързото развитие на наземни комуникации, особено железници. Съответно, е възникнала необходимост и унифициране на писане като важен комуникационен средства за контролиране на голяма площ. Интересното е, че в модерната турска Yaz # 305; [Yazi] - писане.

10 признаци сладки присъствие. Ето как се усеща - [Интересно]

Фаталния изход от това, което

Вярваш ли в сладки? Те казват, че те живеят в почти всеки дом. За да се открие наличието на къща не е лесно, но ако нещо не отговаря, че винаги му поведение шоу недоволство.

Феи - мистично лице, което се защитят домовете на хората. Те предпазват от такива злини например пожар, кражба, и дори обикновени семейни скандали. Но ако собствениците са неуважително към къщата, а след това в къщата се разсърди и започва да прави пакости.

Ето основните признаци на присъствието на таласъм.

Когато собственикът престава да поддържа реда в къщата, къщата се разсърди и започва през нощта, за да пренаредите чиниите в кухнята, шлем врати и тропат силно. Ако не можете да намерите някои неща, които трябва да го знаят vrednichaet къща. И така, той ви призовава да почистването.

Сталин не извършва всяка репресия - [Енциклопедия]

Фаталния изход от това, което

В СССР, от 1936 имаше същото положение, както и днес в България. Това е законен орган, и имаше огромна армия от троцкистите - агенти на Запад, който почти открито подпомага паразитите поеме страната. Сталин е бил принуден да се защити.

Това, което наистина се изправи за масовите репресии през 1937 г.

Изповедите на Москва лекар - [Всеки ден новини]


Фаталния изход от това, което

В бранша, в който аз съм на работа, като продажбите все още много строги. Не може да се съобразят с плана за първи път - глоба и минимална заплата. Аз не съм изпълнил втори път - уволнен. При всички платени медицински институции имат план, средната проверка за пациента.

Ако лекарят с тази проверка не може да се справи и не изпълнява месечен план, той е порицан, глобени или дори уволнен, ако се повтори няколко пъти.

F план inansovy трябва да се извърши!

Всеки здравен център очаква тази сума точно, колко средно на месец в приходите, трябва да отидете на лекар. За мотивация, за да не поставите шапки лекари и говори всеки ден колко важно е да се реализира печалба и изплащане на клоновата луд разходи, го направи минималната работна заплата и добър лихвен процент с всеки пациент, т.е. услугите, които vparivaet лекар.

Нека не лъже за Съветския съюз и сравни стандарта на живот на Съветския съюз и Съединените щати - [енциклопедия]

Фаталния изход от това, което

Тъй като човешкият мозък са отблъснати пропаганда, че е полезно да се върнем към темата.

Регионите на СССР, които са били по времето на окупацията, която се проведе в навечерието на Втората световна война, по отношение на цялата територия на СССР, значителен дял: в населението - 45%, в брутния промишленото производство - 33, в площите с култури - 47, на броя на селскостопанските животни (от гледна точка на по-голяма едър рогат добитък) - 45 и в степента на песни - 55%.

Детски интернет бездомност - [Всеки ден новини]

Фаталния изход от това, което

Проблемът на бащите и децата толкова стари, колкото време. Нищо чудно, че толкова всъщност все още е на работа Ивана Turgeneva, написана през 60-те години на ХIХ век - в романа е вече едно поколение от хора виждат болезнено познатите очертания на проблема. Сега много популярна тема на щастливо детство имаше поколения 60-те, 70-те, 80-те, както е видно от приложените към носталгичните текстове избледнели снимки на телесно тегло на здрави деца, прекарват свободното си време, разходки в двора на техния връстници. Освен това, като правило, жалби са сравнително модерна idetey, предпочитайки да живее повече виртуална, отколкото реалния живот. Подобно, о! и о! -Кой е да расте от този млад автентични, индивидуален, а понякога и много инфантилен поколение, стана първата отглеждат на джаджи и виртуална реалност. Децата, които са в началото на нула нарича индиго, тъй като децата да свикнат с факта, че съвременните психолози наричат ​​компютър пристрастяване.