Диета Виктория Бони

Доста Viktoria Bonya винаги в страхотна форма. Височината му е 172 см. И тежи само 52 килограма. Виктория майка малко момиченце на две години. Като бременна, тя придоби 19 кг. 10 от тях са напуснали веднага след раждането, но останалите девет изисква известни усилия.Но телевизионен водещ на успешно се справиха с тази задача, тъй като се придържа към специална диета, разработена от американския диетолог. Нейната Вика диета тайна не притежава, а дори и да ги споделите с читателите на микроблога си в Twitter.

Виктория основа на диетата е протеинови храни. Телевизионен водещ яде яйца (за предпочитане без жълтъците), пиле, месо, риба. Тези продукти, както и зеленчуци то се дава без ограничения. Bonya препоръчва също да се включат в диетата, доколкото е възможно повече морски дарове.

Bonya ограничен прием на въглехидрати и ги яде само два пъти седмично и през нощта. За да се върнем във форма, Виктория изключени от диетата си на хляб и сладкиши. Той също така не яде пържено, предпочитайки пържени и варени храни.

Освен това, на телевизора гледайки внимателно мазнина, и избира най-малко мазнини млечни продукти, месо и м. П.

Виктория роди Bonya

Редки снимки Бони, когато не е във форма - веднага след раждането.

Виктория роди Bonya

Друга снимка е леко коригиран Вики.Тренировка Виктория Бони

Виктория диета, допълнена физическо натоварване. Въпреки това, тя започва да се занимава само с два месеца след раждането, тялото, давайки му възможност да се възстанови от този стрес.

Всяка сутрин телевизионен водещ тръгна да тичам, която продължи 30 минути. Занятията се провеждат на празен стомах, и трябваше закуска след завръщането.

Чрез тази програма Bonya завръща в теглото си и продължава да го поддържа. Все още се изпълнява всеки ден в продължение на половин час три или четири пъти седмично във фитнеса. И ВИК обича йога и вярва, че тези упражнения (дори скъсени) помагат да се поддържа гъвкавост и да даде на младите хора и здраве.

Виктория роди Bonya

Bonya - Girls спорт.

искове Виктория, които не са особено любители на диета. Но веднъж годишно трябва да преминат детоксикация програма. В това той е подпомаган от опитни специалисти по хранене. В резултат на това - всички едни и същи 52 кг, толкова, колкото преди бременността.

Въпреки това, дори и в Виктория Бони понякога трябва да загубиш няколко килограма. Тогава водещия привлича помощта на изричното му диета.

Експрес-диета от Бони

  • Предмет на този кратък диета диета се основава на три продукта: яйчен белтък, грейпфрут и зелен чай.
  • Трябва да се яде на всеки час, редуващи се яде по половин варено яйце бялото и половин грейпфрут. През деня трябва да се яде 12 пъти, ядене, така че три яйца и три грейпфрут.
  • По време на почивките, което трябва да се пие зелен чай без захар. Брой на пиене на чай не се ограничава. Ако е необходимо, той може да бъде заменен с чиста негазирана вода.

Виктория роди Bonya

Ето какво Виктория Bonya във всекидневния живот.

Диетата продължава три дни и в точното спазване може да се отърве от две или три килограма. Такава диета не само ще помогне да губят твърде много, но също така и почистване на червата. Въпреки това, диета е противопоказана за хора със заболявания на стомаха и киселинност. Ако изпитвате дискомфорт в стомаха на тази диета трябва да бъде изоставена.