Човекът не се променя прилага доказан конспирация

Сюжетът на предателство на любим човек

Конспирация за държавна измяна
Понякога, за спокойствие в една връзка, е необходимо да се прибегне до използване на магия

Когато един любим човек или съпруг се е променило - изглежда, че светът се срина. Ahead от счупване или разпадане на семейството. Създаване на щастлива двойка по-тежък от унищожи. По-добре е да се опита да поправи грешките на любим човек, така и в бъдеще, за да се предотврати глупави промени. Трябва да се чете на парцела, така че съпругът й не се промени, и да живее щастлива двойка. Сюжетът на предателство да спаси брака или връзката със семейството мъж. Нека ви завижда търси късмета другаде, а не в дома си.Сюжетът на лоялност към съпруга си

Предателството на лицето си и сте напълно разкрита. Вие сте решили да запазят щастието и за предотвратяване на нарушения в бъдеще благословени. Ето няколко прости неща, които трябва:

 • Студена течаща вода;
 • Всеки контейнер: стъкло, чаша или чиния.

"Брауни не може да промени техния дом. Нека е моя сгодена за мен, роб (вашето име), както е вярно. Амин. "

Брауни никога не изневерява на дома си и любимите си вече не се променят своя жена. След ритуала си мият ръцете старателно.

Срещу прелюбодеяние, има и друг мощен начин - с помощта на свещи. Ние приемаме восъчна свещ и я извади памук фитил. Запалва нишката и от двете страни, да речем конспирацията. Говори бързо, докато тлеещ фитил:

"Пожарът, който е вечен. Той отбеляза със злато. И все пак - среброто, но доброто различно. Амин. "

Осребряване резба. Имате ли талисман, който ще действа срещу предателството на любим човек. Промушете винаги нося.

Червена панделка - символ на вярност

Конспирация за държавна измяна
Предателството на съпруга си - тя винаги е невероятен стрес

Срещу изневяра обичаше добро използване на бюрокрацията. Твоят човек няма да забравя какво промяна.

Трябва да си купя един метър червени сатенени или копринени панделки. Изрежете парче от лента, на която е равна на дължината на любимия си пенис. Когато се отдадете на любовни удоволствия - лентата да са под възглавницата. Нека вземем любовта си енергия.

Изчакайте, докато твоя човек заспива, и вратовръзка на панделка седем възела. Продължаваш лентата - човекът запазва лоялността си. Talisman вярност.

Връзката може да достигне до своя край. Решихме да скъсам с един човек - развърже възела на лентата и го изхвърлете. Ако не направите това, вие сами обрече на ненужно страдание.

Нас Man ще продължи, както и отношенията нажежен като огън в огнището. Нежелана връзки трябва да бъдат унищожени от спукан дрехи.

Предотвратяване на измама

Някои момичета и жени, са подобни на големите майстори в шах. Те се изчисли предварително всички ходове, а противникът направи своите изчисления. По-добре е да се предотврати изневяра любимия човек, отколкото да страдат от своята гуляй. Всички жени го правят, защото искат лоялност от любим човек.

Този силен парцел да правя любов и лоялност. Той помага в нашата дейност - красива луна. Намерете идеалния кръг огледалото - форма, която ще представлява небето. огледало Frame - златен оттенък. В краен случай - сребро оттенък.

В кадър не е позволено остри ъгли - защото нашите взаимоотношения ще бъдат гладки и щастливи. Защо имаме лоша връзка?

Ритуалът ще се извършва при пълнолуние. А пълнолуние винаги има много енергия, която ще сподели радостта. Пълната луна е напълно отразена в огледалото. напр

Конспирация за държавна измяна
акумулирането на огледалото за луна, която трябва да поема силата на Луната. Ритуалът се извършва не по-малко от три часа, защото имаме нужда от пълната ангажираност на Луната.написан енергетиката? Ако е така, сложи огледало в коприна, и е възможно и в брокат чанта. Никой освен вас не трябва да вземете магическо огледало. Също така няма да го погледне, за да не се смесват си и лунната енергия.

Сега над 15 дни четат всеки силен конспирация на любовта. Това може да бъде:

"Всички маниери са тънки, хората са лоши, ужасна фигура. Аз съм красота, получи всеки може да обича. Всички погледи се привличат внимание. Всички мъже да им хареса. "

Когато е отново пълнолуние, а след това ние продължаваме ритуала. Сега трябва да стане така, че пълнолунието е зад нас. Погледнете в огледалото - просто трябва да се види как пълната луна, а лицето му. Ще има обмен. Вие се насладите на красотата на Луната, и огледалото на вашата енергия.

Тогава ние трябва да очакваме нов пълнолуние. Повторете избрания парцел да обичаш отново Ние извършваме за обмен на данни с огледало и луна. Представете си, вида на хората си. Какво трябва да бъде - вашият любим човек. Ако има един човек, в ума, представете си го. Сега, нашата огледало е готов за неговата мисия.

Конспирация за държавна измяна

Огледало трябва да покажете лицето, с което искате да бъдете през целия си живот. Огледалото трябва да видите лицето на твоя човек. Ритуалът е силна, защото не е необходимо да се залюлее огледалото пред всеки брояч. Показване на - да се посочи кой сърцето си. Вашите чувства трябва да бъдат верни.

Ритуалът помага да побърза човек сте женен и е бил верен на себе си, докато смъртта. За пореден път, се претеглят плюсовете и минусите. И ако ми е единствено един?

Ако искате лоялност от вашата половинка, а след това прочетете сюжета на държавна измяна. Четене силен сюжет ще се получи, когато вярата си в него. Не забравяйте, че все още трябва да бъде истински чувства и взаимно разбирателство.

Дълго време се срещаме една жена не може да се осмеляват да развод. Prompt, тъй като е възможно да се ускори всички?

Е, на разделението и правя. Тези ритуали се считат porchelnymi, проведено в гаснещия Луната. Например: вие трябва да отидете на гробищата с гробовете на близки, които да се вземат земята, малко. Тогава мъртвото свещ в църквата и молитви. Начало през нощта, за да положи на масата черна кърпа, окачени прозорци. На масата се поставя една черна свещ, земя, мак, снимки на тези, които разлъчва, мачове и list.Zazhigaetsya чисто бяла свещ, бяла хартия се поставя в средата на масата, снимка на две под него. Земя се взема в лявата ръка и се нарича духа на починалия: "Дух (името) на където и да сте сега, чуй ме и дойде! 3 пъти. Ако разбирате, че духът тук, трябва да кажа здрасти за него, да поиска прошка за безпокойството, и да представи искането си това, което искате да направите. Направете снимка , разпределени на половина, за да бъдат разделени един от друг отделя, наполовина снимка поставени на противоположни страни на listka.Beretsya сбиване мак и напречно на лист, и участъка прочете на разделяне: "Адът е вода, вълкът е планински, те не идват заедно, не мисля, мисли, мисли не може да си представите, не плод на плодове, плодови речи не govoryat.Tak бъде роб, и Б. (такъв и такъв) не mysel мислене, а не за производство на плодове , плодови речи не говорят, и всеки би искал котка и куче да живее. " Fray 3 пъти и четат 3 пъти. След това взема около Земята и се излива пресече обратно на часовниковата стрелка, така казва Дух изпълни моята воля - 1 пъти. Тогава всички запечатания плик. Вземете свещта и горната част на плика на кръстопътя на листовете запечатани кръст. Отваря се прозорец, в духа на благодарен за това, което е дошъл да се сбогува с тях и да се освободи, като каза: "Иди и изпълни волята ми!". Земята мак отдава под прага за жертвите. Изсипете хода на пакета.

Моля, кажете ми има такъв заговор с мъжа си само ме искаше и не тръгнете наляво

Прочетете пред иконата на светеца с вашето име, дадено по време на кръщението. В този случай, трябва да се появи на поклона. Молитвата е, както следва:
Море на okiyane, на остров Буян е на бял негорим камък, бяла като съпругата му гърди, име Алатир камък Алатир, никой роб. Ставам, слуга на Бога (вашето име), кръст благослови изворна вода и се измива с пъстри листа, с търговски посетители, с свещеници, с чиновници, с младите мъже, с красива девойка, млади млади жени, с бели гърди. От под този камък Алатир vypushena заставя за любовта на правописа и да изпрати сили мощен мила моя слуга на Бога (име на съпруга), всички фуги и polusustavy, всички кости и polukosti, всички вени и poluzhily, в очите ясно, бузите му румен в гърдите му, ревностен сърцето в утробата, черен дроб, буйна глава в силни ръце, крака бързо, гореща кръв. Това кръвта му варено и изсъска, сърцето при мисълта, че ми скочи, отвратена Замръзнах бяла светлина. За Божия служител (име на съпруга) пропусна, оскърби, д-р Спок е не вижда в нощта на ден сред хората е търсил, той не може да живее, да бъде, chasovat час, минути минават без мен, служители на Бога (вашето име). Нарасна до мъка, тъга от морските дълбини, от морски мравки билки успя да изкачи планината, защото от сините планини на тъмните кучета, чести отрасли: Стани, събуди ,, Sukhothai тъга, страст във вечна любов неугасим, Naquin, замахна към роб Бог (име на съпруга), порази него, като разбойник жертва, остър нож, че никой хирург, не Sage или черен магьосник от неговата болест, която не се качват от гърдите си, за да ми не хваща, така че Божият служител (име на съпруга) пропусна, оплакваха за мен, Божий служител (вашето име), майка на дете, женски агнета за Маре кончета. Аз заключване на правописа tridevyatom три ключалки, трите ключовете на Далечното. Моята дума е твърда и моделиране, като горими камък Алатир. Амин.

 • поличби
 • ръкавели
 • парцели
 • Корупцията и уроки
 • магии
 • съвместимост
 • ритуали
 • нумерология
 • мантри
 • ритуали
 • гадаене
 • молитви
 • магьосничество
 • магия
 • Талисмани, амулети, талисмани
 • Обаждане на спиртни напитки